Julen enligt Timo
Datum
15 december 2024

Åldersgräns13 år

ScenStora Scen

Timo Räisänen bjuder in till en musikalisk julresa bortom all bjäller­klang och arena­glans. Kom in i värmen när Timo exploderar fram julens vackraste sånger och upplev magin när falnad jul­nostalgi förvandlas till glänsande popdängor.

Det här är en julkonsert som med små medel överraskar i sin variation och kvalitet. Timo Räisänen har tagit alla bra julsånger (och några dåliga) till sin spets i ett enkelt format. Välkommen på en julshow för dig som inte gillar julshower. Det blir inga specialeffekter, bara Timo, två musiker och skön stämning.

Datum & tider

  • Söndag15 december 2024
    19:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
15 december 2024

Åldersgräns13 år

ScenStora Scen

Hålltider

Dörrar öppnar: 17.00
Showstart: 19.00

Konserten är ca 85 minuter, utan paus.

Mat och dryck

Inled gärna kvällen med något gott att äta eller dricka! Från kl 17.00 är ni välkomna att hänga i Foajébaren eller Mosebacke Etablissement. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom QR-koden som finns på borden och menyn. 

Tips! Det går bra att ta med dryck in till salongen.

 

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
495 SEK
inkl serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.