sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Bubbel­brunch med livemusik

Brunchen håller tillsvidare stängt med hänsyn till Covid-19

Toppa brunchen med bubblor! Varje helg dukar vi upp en dignande buffé i Restaurang Mosebacke, med rätter av både klassiskt och modernt snitt. Du hittar allt från kallskuret, nygräddade våfflor och varmrätter till ostar med marmelad och en mängd olika sallader. För att fira helg lite extra erbjuder vi cava och champagne till bättre priser under brunchen. Kaffe och/eller te ingår.

Musiken framförs i den större matsalsdelen. Det mindre Cornelisrummet i restaurangens inre del passar bäst för den som önskar mer avskild placering och lägre volym.

Vill ni sitta lite avskilt i våra nyrenoverade lokaler Lilla & Stora Separeén? Vänligen fyll i detta vid bokning så ska vi se vad vi kan lösa. Kika nedan hur det ser ut!

Lilla & Stora separéen

I våra barer och i restaurangen tar vi endast emot betalning med kort.Lördagar: Bubbelbrunch & bossa nova

Kom i lördagsmood med bubbel, BellinisMimosas och Virgin Marys till toner av skön bossa nova.

Söndagar: Bubbelbrunch & jazz

På scen:

8/3, 15/3: Robert Mehmet Ikiz & friends.

22/3, 29/3: Robert Erlandsson & friends.

En riktig Södranklassiker! Låt våra begåvade jazzmusiker sätta svängig guldkant på söndagsbrunchen – perfekt för exempelvis familjesammankomsten!

Bokningsbara sittningar är klockan 11.00, 11.30, 13.30 samt 14.00. Sittningstiden är två timmar. Vi rekommenderar bordsbokning då våra bruncher är mycket populära. Observera att champagne och/eller cocktails inte ingår i priset för brunchen.

Pris per person: 345 kr
Priser för barn:
0-8 år 10 kr gånger ålder på barnet (Exempel: 4 år = 40 kr).
9-12 år 160 kr

Meddela oss gärna på förhand om du medtar barnvagn. Personalen hjälper dig gärna att hitta en bra parkeringsplats – av utrymningsskäl har vi tyvärr inte plats för barnvagn vid bordet.


Restaurang Mosebacke är del av nätverket Hållbara Restauranger. Tillsammans med andra aktörer arbetar vi för att skapa en mer hållbar bransch och matupplevelser som gör lika gott som de smakar. Läs mer om vårt hållbara arbete här.
#hållbarkärlek varar längst