Michael Marcagi

Musik/Show
Michael Marcagi

Ibland kommer det en ny artist som bara välter allt över ända, som från ingenstans skapar svallvågor som överskuggar allt annat. Michael Marcagi är en sådan. Med bara en EP i ryggen är han en av världens just nu snabbast accelererande stjärnor. 

Support: Judy Blank

Michael Marcagi är singer/songwritern från Ohio som tagit TikTok med storm. Hans egenutgivna singel ”The Other Side” nådde snabbt miljonpublik och då han följde upp den med ”Scared To Start” hade han ett större skivbolag i ryggen. Och genomslaget blev än större. Den 9:e februari 2024 släppte han debut EP:n ”American Romance” via Warner Records.

Michael blickar mot americana, country och folkmusik. Över det strör han ett gospelliknande skimmer som förvandlar låtarna till finstämda små vardagsmirakel. Det är musik för sena nätter, för då livet är på topp, för de stunder då du behöver något som lyfter upp dig. Det är soundtracket till fantastiska minnen du kommer bära med dig livet ut.

Det är med stolthet vi presenterar Michael Marcagis första Sverigespelning någonsin. Häng med från början – nästa gång han kommer hit kommer det troligen vara på en betydligt större scen.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

Datum & tider

  • Lördag
    4 maj 2024

    • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Läs mer & boka
Fira i Champagnebaren

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.

Köp presentkort
Ge en helkväll till någon du gillar