49 Winchester
Datum
22 maj - 17 maj 2024

Åldersgräns18 år

ScenKägelbanan

Arrangör

FKP Scorpio

49 Winchester till Kägelbanan den 17 maj! Med sig som support tar de Drayton Farley.

Luke Combs, en av countryns hetaste artister, gav 49 Winchester sitt godkännande när han bar deras merch i somras. Kul för bandet, men sådana bekräftelser behövs egentligen inte när det kommer till denna Virginia-sextett. 49 Winchester talar för sig självt. Och det är därför deras egentillverkade mix av alt-country, americana och appalachisk folkmusik med heartland-känsla blivit populär så snabbt.

Gruppen är en del av den rörelse inom countryn som så att säga ”tar det tillbaka”. Tar ned countryn på jorden och ger den till folket. Bort från det tillgjorda gyckelspel som tyvärr ofta är det som kommer ur countrymusikens USA i allmänhet och Nashville i synnerhet.

Datum & tider

  • Fredag17 maj 2024
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
22 maj - 17 maj 2024

Åldersgräns18 år

ScenKägelbanan

Arrangör

FKP Scorpio

Hålltider

Insläpp: 18.00
Konsertstart: 20.00

Mat och dryck

Mosebacketerrassen har öppet redan från kl 14.00 så kom gärna och häng i solen innan konserten. Vill du beställa en matbit gör du det smidigt via QR-koden som du hittar på borden. Dörrarna till Kägelbanan öppnar kl 18.00 och där finns också barer. 

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma - undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in. Ytterkläder kan lämnas in i garderoben mot en avgift. 

Efter konserten

Efter konserten är du varmt välkommen att fortsätta kvällen på vår nattklubb som har öppet 22.00-03.00 med flera barer och dansgolv. Åldersgräns 23 år. Gå in via Södra Teaterns huvudentré och visa upp din konsertbiljett.

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3. Med begränsade möjligheter till parkering i närområdet rekommenderar vi att åka kommunalt hit. Allra närmast är att ta tunnelbanan till Slussen, uppgång Götgatan. Gå sen upp för Hökens gata till Mosebacke torg. För att komma till Kägelbanan kan du antingen gå tvärs över Mosebacketerrassen och ta trapporna ner eller gå via Klevgränd.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
330 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.