Blues Pills
Datum
9 november 2024

Åldersgräns18 år

ScenKägelbanan

Blues Pills har förtrollat världen med sina energiska liveshower. Deras nya album Birthday, som släpps i augusti 2024, är ett album för att fira livet och musiken. Firandet kommer att fortsätta hela året med Europaturnén Happy F*cking Birthday! Vi kan vänta oss en intim klubbturné som av bandet beskrivs som ”Ditt livs rockshow” och den 9 november kan du uppleva den på Kägelbanan!

Med som special guests finns det kanadensiska elektrorockbandet Daniel Romano's Outfit.

"Vi är mer än exalterade över att ge oss ut på vår "Happy Fcking Birthday Tour. Den här turnén handlar inte bara om att fira vår gemensamma kärlek till musik, det handlar om att fira våra fans, vår resa och de otroliga upplevelser vi haft längs vägen. Vi längtar efter att gå upp på scenen och dela vår musik med våra fans över hela Europa." säger bandets frontfigur Elin Larsson,

Datum & tider

  • Lördag9 november 2024
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
9 november 2024

Åldersgräns18 år

ScenKägelbanan

Hålltider

Dörrar: 18:00
Konsertstart: 20:00

 

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra flera barer. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar i baren.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1-3 i Stockholm. Med begränsade möjligheter till parkering i närområdet rekommenderar vi att åka kommunalt hit. Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång Götgatan. Gå sen upp för Hökens gata. För att komma till Kägelbanan kan du antingen gå över Mosebacketerrassen och ta trapporna ner eller gå via Klevgränd.

Efter spelningen

Efter konserten är du välkommen att fortsätta kvällen på vår nattklubb som har öppet 22.00-03.00. Åldersgräns 23 år. Gå in via Södra Teaterns huvudentré och visa upp din konsertbiljett.

 

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
350 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.