Broder John
Datum
4 oktober 2024

Åldersgräns18 år

ScenKägelbanan

Broder John har efter över ett decennium blivit ett återkommande och ansett namn på den svenska musikscenen. Med sina rötter i Umeå har han varit med och formgett dagens musik och väglett den nya generationen av artister. Nu är han tillbaka med ny musik. Den 3 maj kommer nya singeln “Allt som känns / Vissa rosor” - ett första smakprov från det efterlängtade tredje albumet ”Följ inte mig” som släpps under hösten. Singeln och det kommande albumet är producerat av Daniel Ögren från bandet Dina Ögon.

Broder John följer upp albumet med en stor höstturné tillsammans med en ny dynamisk bandkonstellation bestående av
Daniel Ögren (Dina Ögon), Christopher Cantillo (Dina Ögon), Mats Sandahl (Masaka) och Emmanuel Hailemariam. 

Biljetter släpps den 25 april kl 10.00

Datum & tider

  • Fredag4 oktober 2024
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
4 oktober 2024

Åldersgräns18 år

ScenKägelbanan

Hålltider

Dörrar: 18:00
Konsertstart: 20:00

 

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra flera barer. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar i baren.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1-3 i Stockholm. Med begränsade möjligheter till parkering i närområdet rekommenderar vi att åka kommunalt hit. Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång Götgatan. Gå sen upp för Hökens gata. För att komma till Kägelbanan kan du antingen gå över Mosebacketerrassen och ta trapporna ner eller gå via Klevgränd.

Efter spelningen

Efter konserten är du välkommen att fortsätta kvällen på vår nattklubb som har öppet 22.00-03.00. Åldersgräns 23 år. Gå in via Södra Teaterns huvudentré och visa upp din konsertbiljett.

 

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
350 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.