Deportees
Datum
4 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Storslagen och mäktig, samtidigt alltid intim, personlig och atmosfärisk. Deportees musik är allt det, och mer - ett band i ordets allra bästa bemärkelse. Den flerfaldigt Grammis-vinnande trion Peder Stenberg (sång), Anders Stenberg (gitarr) och Thomas Hedlund (trummor) från Umeå gjorde entré på den svenska musikscenen 2003 och har aldrig dragit sig för att ta itu med de stora frågorna, inte sällan med en politisk udd. Med en av landets mest storslagna och känslostarka låtkataloger i ryggen har Deportees cementerat sig som en av Sveriges mest hyllade musikgrupper, och sedan debuten har bandet inte bara erövrat hjärtan med sin mångsidiga musik, utan även fått beröm för sina kraftfulla texter.

I höstas släppte bandet sitt sjunde och senaste album ”People Are A Foreign Country”. Skivan blev både Grammis- och P3 Guld-nominerad och är den första producerad av bandmedlemmarna själva. Med detta album återvänder trion till samspelet och den alldeles särskilda dynamik som uppstår när de spelar musik live tillsammans. Och i höst har du möjlighet att uppleva just precis detta då bandet intar scenen på Mosebacketerrassen den 4 september.

Datum & tider

  • Onsdag4 september 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
4 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Hålltider

Insläpp: 17.00
Konsertstart: 19.30

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer. Mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
400 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.