Eivør
Datum
26 oktober 2024

ÅldersgränsÅldersgräns: 18 år

ScenKägelbanan

Arrangör

FKP Scorpio

Suggestiv nordisk folkmusik som sträcker sig nedåt, uppåt och bakåt i historien. Eivørs konst lämnar lyssnaren bergtagen – och den 26 oktober får vi se henne i Kägelbanan. Biljetter släpps den 19 januari kl 11.00

Färöiska Eivør Pálsdóttir blev ett världsnamn när hennes musik figurerade i vikingaserien The Last Kingdom 2015. Men rampljuset var inget nytt för sångerskan, som redan i tonåren nådde framgångar på Färöarna och tätt inpå internationell välgång. ”Trøllabundin” är titeln på hennes mest streamade låt. Det färöiska språket ligger nära det svenska och ”trollbunden” är exakt vad man känner när man hör hennes röst och musik. Eivør har placerat de karga och vindpinade Färöarna i centrum av sitt konstnärskap. Att lystra till henne är som att förvandlas till en korp på flygfärd över öarnas landskap och vatten, tvärs genom den nordiska historien.

Den norska multi-instrumentalisten och blackgaze-entusiasten Sylvaine gör Eivør sällskap som support.

Datum & tider

  • Lördag26 oktober 2024
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
26 oktober 2024

ÅldersgränsÅldersgräns: 18 år

ScenKägelbanan

Arrangör

FKP Scorpio

Hålltider

Insläpp: 18.00
Konsertstart: 20.00

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer. Mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar i baren.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1-3 i Stockholm. Med begränsade möjligheter till parkering i närområdet rekommenderar vi att åka kommunalt hit. Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång Götgatan. Gå sen upp för Hökens gata. För att komma till Kägelbanan kan du antingen gå över Mosebacketerrassen och ta trapporna ner eller gå via Klevgränd.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
410 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.