Janne Schaffer
Datum
26 oktober 2024

Åldersgräns18 år (13 år i målsmans sällskap)

ScenStora Scen

Janne Schaffer ”My Music Story”

Konserten My Music Story bjuder på en resa som spänner över i stort sett hela den moderna svenska musikhistorien. Det är en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.

Janne Schaffer har varit en del av den svenska musikscenen i över 50 år. Han har medverkat på närmare 5000 låtar och gett ut 27 egna skivor. Han medverkade på hälften av ABBA:s inspelade låtar, bland annat på ‘Waterloo’ som firar 50-årsjubileum 2024, och på större delen av Ted Gärdestads låtar. Han arbetade ihop med Björn J:son Lindh i 43 år, ett samarbete som han kommer att hedra särskilt under 2024 då Björn skulle ha fyllt 80 år Janne har dessutom gett ut 10 album med Electric Banana Band.

- Jag är så tacksam att jag fortfarande kan vara aktiv både som solist, låtskrivare och studiomusiker och jag lovar att bjuda på massor av musik tillsammans med både fina och roliga minnen, säger Janne Schaffer.

26/10 kommer jag tillbaka med mitt My music story band igen. Jag trivs verkligen på Södra teatern i Stockholm så jag samlar ihop hela bandet igen o nu blir det lite fokus på Björn Json Lindh som skulle fyllt 80 år 25/10. Dessutom var jag med på Abbas Waterloo på skiva o live i Melloorkestern för 50 år sen så det blir minst ett Abba-medley samt naturligtvis ett knippe Gärdestad o några egna låtar som Halkans affär o Norrland. Kanske kan det oxå bli någon gäst. Välkomna Janne

Datum & tider

  • Lördag26 oktober 2024
    19:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
26 oktober 2024

Åldersgräns18 år (13 år i målsmans sällskap)

ScenStora Scen

Hålltider

Foajébaren öppnar: 17.00
Showstart: 19.00

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer. Det går bra att ta med in till alla våra scener – även in till salongen när du besöker Stora Scen. Mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden. Hämta sen din beställning i det öppna köket. 

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
400 - 495 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.