Jordan Rakei
Datum
14 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenKägelbanan

Välkomna till det kreativa egensinne som är den sällsynt talangfulla producenten, artisten och multi-instrumentalisten Jordan Rakeis värld. Dess vibrerande, själfulla mix av mjuk jazz, cool funk, hiphop och alternativ pop har hypnotiserat kritiker och lyssnare sedan albumdebuten ’Cloak’ från 2016.

Jordan Rakei föddes i Australien, växte upp i Nya Zealand men bor sedan en tid tillbaka i London där han snabbt blivit en integrerad del av musikscenen med samarbeten med alltifrån Disclosure till Tom Misch, Loyle Carner och Alfa Mist. Missa inte konserten på Kägelbanan den 14 september!

Datum & tider

  • Lördag14 september 2024
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
14 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenKägelbanan

Hålltider

Dörrar: 18:00
Jordan Rakei: 20:00

 

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra flera barer. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar i baren.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1-3 i Stockholm. Med begränsade möjligheter till parkering i närområdet rekommenderar vi att åka kommunalt hit. Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång Götgatan. Gå sen upp för Hökens gata. För att komma till Kägelbanan kan du antingen gå över Mosebacketerrassen och ta trapporna ner eller gå via Klevgränd.

Efter spelningen

Efter konserten är du välkommen att fortsätta kvällen på vår nattklubb som har öppet 22.00-03.00. Åldersgräns 23 år. Gå in via Södra Teaterns huvudentré och visa upp din konsertbiljett.

 

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
375 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.