Mattis
Datum
6 december 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenStora Scen

Mattis blivit en etablerad kraft. Hans lyriska konstnärskap balanserar skört poetiska berättelser med vardagsrealismens råa ärlighet, vilket fångar både hjärtat och sinnet hos lyssnaren. Mattis skapar en unik blandning när han smälter samman ord och musik – en genreöverskridande upplevelse som är lika klar som glas men samtidigt omöjlig att helt definiera.

Nu står Mattis äntligen redo att ta steget ut på en efterlängtad turné som sträcker sig från soliga sommardagar till de första höstfärgade löven. Från etablerade teaterscener till mer intima spelplatser. Under de kommande månaderna lovar Mattis inte bara en spännande turné, utan även en rad nya musikaliska utgivningar och nyskapande samarbeten. Att utmana det traditionella är en av hans främsta drivkrafter, och inget projekt är för stort eller för litet för att utforska. 

Efter den kritikerrosade debuten med albumet "Ett tag till" har Mattis fortsatt att skapa vågor i musikvärlden. Med ytterligare ett till album i bagaget och ett stort antal uppträdanden runt om i Sverige har han cementerat sitt rykte som en poetisk galjonsfigur och en unik liveupplevelse. Men Mattis är inte bara en framstående artist – han är även en konceptuell kreatör.  Vid sidan av sitt eget konstnärskap driver han bolaget MVH, en tvärkonstnärlig plattform som rör sig mellan text, musik, formgivning och litteratur. Med Mattis i spetsen är framtiden för svensk konst ljus och full av oändliga möjligheter.

I sann Mattis-anda kommer konserten att spraka av energi, överraskningar och gästframträdanden. Mattis bjuder in till en oförglömlig konsertupplevelse där han levererar det han gör bäst – en perfekt balans mellan kraftfulla framträdanden och intim kontakt med publiken.

Datum & tider

  • Fredag6 december 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
6 december 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenStora Scen

Hålltider

Dörrar & barer: 17.00
Konsertstart: 19.30
 

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer i huset. Det går bra att ta med in till alla våra scener – även in till salongen när du besöker Stora Scen. Beställ mat smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden. 

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
295 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.