Melissa Horn
Datum
11 september - 12 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Efter elva utsålda Södra Teatern - Melissa Horn kommer till Mosebacketerrassen i sommar.

Efter en utsåld vårturné med bland annat hela elva fullsatta kvällar på Södra Teatern återvänder Melissa Horn till Stockholm. Den 11 och 12 september möter hon hemmapubliken på klassiska Mosebacke.

– Jag och mitt band avslutade precis en superfin vårturné och jag är så glad över att vi får fortsätta spela hela sommaren också. Mest i Sverige men även ett par stopp i grannländerna. Vi kommer spela en hel del nya låtar från det kommande albumet och det känns som att sommaren blir den perfekta inramningen för det. Med nytt tillskott blir bandet det största jag haft hittills. Det ska bli väldigt kul, och förhoppningsvis det bästa vi gjort. 

Med mig på scen har jag Robin Lindvall på gitarr, Carl Bodell på trumpet, Rikard Lidhamn på bas, Claes Björklund på keyboards, Magnus Ohlsson på trummor och Micke Nilzén på keyboards.

/Melissa

Datum & tider

  • Onsdag11 september 2024
    19:30
  • Torsdag12 september 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
11 september - 12 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Hålltider

Insläpp: 17.00
Konsertstart: 19.30

Mat och dryck

På Mosebacketerrassen finns alla möjligheter att släcka törsten och stilla hungern. Vi har flera barer och mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden och på menyerna. Hämta sen din beställning i det öppna köket inne i Mosebacke Etablissement. 

Det praktiska

Konserten spelas utomhus under bar himmel så klä er efter väder. Inga paraplyer är tillåtna eftersom det skymmer sikten för andra konsertbesökare. Det är inte heller tillåtet att ta med väskor (läs mer längre ner), pallar, stolar, flaskor, egen mat och dryck. Under konserten får tyvärr inte husdjur vara på plats pga ljudvolym och utrymme. Stående konsert. 

Väskpolicy

Vi följer Polismyndighetens rekommendationer och konserten har totalt väskförbud. Förbudet gäller alla väskor oavsett storlek - även mindre handväskor, tygkassar, plastpåsar etc.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
595 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.