Nordman 30 år
Datum
27 september - 28 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år i målsmans sällskap)

ScenStora Scen

Det har gått 30 år sedan Mats Wester & Håkan Hemlin tillsammans skapade svensk musikhistoria med albumet Nordman. Mats Westers unika mix av pop och folkmusik, kryddat med Py Bäckmans målande texter och Håkan Hemlins omisskännliga röst blev Nordman snabbt en del av det svenska folkhemmet och tog bandet upp på topplistorna och de allra största scenerna. Låtar som Vandraren, Förlist, Laglöst land räknas idag som svenska klassiker och återfinns alla på det då banbrytande debutalbumet Nordman från 1994.”För att fira 30 är som band vill vi i Nordman välkomna och hylla publiken som följt och lyssnat på oss genom åren, med fyra konserter fyllda av nostalgi, allsång och kärlek till livet.” 
Mats Wester & Håkan Hemlin – Nordman 2024

Datum & tider

  • Fredag27 september 2024
    19:30
  • Lördag28 september 2024
    16:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
27 september - 28 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år i målsmans sällskap)

ScenStora Scen

Hålltider

Fredag 27/9
Dörrar: 17:00
Konsertstart: 19:30

Lördag 28/9
Dörrar: 15:00
Konsertstart: 16:00

Mat och dryck

Inled gärna kvällen med något gott att äta eller dricka i Foajébaren eller Mosebacke Etablissement. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom QR-koden som finns på borden och menyn. 

Tips! Det går bra att ta med dryck in till salongen.

 

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
595 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.