Public Service Broadcasting
Datum
17 november 2024

Åldersgräns18 år

ScenKägelbanan

Public Service Broadcasting tar sitt futuristiska elektroniska sound till Kägelbanan i höst!

Sedan 2013 har Public Service Broadcasting har varit bandet som "lärt ut det förflutnas lärdomar genom framtidens musik". Bandet kännetecknas främst för deras instrumentella musik där de använder gamla offentliga informationsfilmer och arkiv- och propagandamaterial för att skapa musiken de gör. Bandet jobbar även nära British Film Institute där många filmer även hänger med på deras liveframträdanden.

Som en bonus inför höstturnén kommer bandet släppa ny musik i sommar och ett helt rykande färskt album närmare hösten. Nu tar dom sig in på Kägelbanan den 17 november för en rent av utomjordisk upplevelse!

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

Datum & tider

  • Söndag17 november 2024
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
17 november 2024

Åldersgräns18 år

ScenKägelbanan

Hålltider

Insläpp: 18.00
Konsertstart: 20.00
 

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar i baren.

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1-3 i Stockholm. Med begränsade möjligheter till parkering i närområdet rekommenderar vi att åka kommunalt hit. Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång Götgatan. Gå sen upp för Hökens gata. För att komma till Kägelbanan kan du antingen gå över Mosebacketerrassen och ta trapporna ner eller gå via Klevgränd.

Väskpolicy

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
350 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.