Stefan Sundström
Datum
10 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Stefan Sundström återvänder till Mosebacketerrassen med bandmedlemmar från Ebba Grön och Nationalteatern.

När Stefan Sundström med band sommaren 2021 gick av scenen på Mosebacketerrassen kände alla inblandade att något magiskt hade hänt. Luften hade vibrerat och som tur var fanns allt inspelat. Albumet "Live på Mosebacke" släpptes och i september 2024 går Stefan Sundström ännu en gång upp på Södermalms höjder för att tillsammans med sitt band skapa ännu en magisk kväll på Mosebacketerrassen. 

– Det händer att vi kommer tillbaka till våra tassemarker, det som en gång var vårt.
Vi var Apache (det som sen blev Weeping Willows) vi var Trolldomskommisionen, Rejvkommisionen och allt vad vi hette. Som den sista Apachen som rymt från reservatet och tillbaks till Wounded Knee, kommer vi nu in till Södermalm för att visa bostadsrätterna var skåpet ska stå.

Eller köksön dårå.

Från Rågsveds indianreservat har vi hämtat Fjodor, som drar av en och annan Oasen-hit med oss.

Nu heter vi Sista Jäntan och kanske är det mitt sista rocknrollband så det gäller att passa på.

Söder Glöder!!

Kom och kolla den 10 september på Mosebacketerrassen.

/Stefan Sundström

Datum & tider

  • Tisdag10 september 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
10 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Hålltider

Insläpp: 17.00
Konsertstart: 19.30

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer. Mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
495 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.