Svenska Akademien & Looptroop Rockers
Datum
30 augusti 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Varsågoda Stockholm, sommarens fetaste kväll är här! Två svenska independent-klassiker. Två riktigt feta live-akter. När Svenska Akademien och Looptroop Rockers står på scen blir det alltid ett jävla ställ. 

Looptroop Rockers, grundades 1992 i Västerås. Svenska hiphop-pionjärer, hyllade både nationellt och internationellt. Med spelningar och festivaler världen över är Looptroop Rockers idag ett av Sverige mest rutinerade liveband.

Svenska Akademien, grundades 1999 i Landskrona. Debuterade med EPn Snapphaneklanen 2001. Nominerades till P3 Guldmicken 2005 och etablerade sig under 00-talet genom intensivt turnerande som en av landets bästa och flitigaste liveakter. Under våren 2024 har bandet firat sitt 25-årsjubileum på utsålda klubbar över hela landet. 

"Är ni redo för sommarens svängigaste kväll? 
Detta kommer bli en kombination ni sent ska glömma. 
Vi ses på terrassen" 

/ Svenska Akademien & Looptroop Rockers 

Datum & tider

  • Fredag30 augusti 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
30 augusti 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Hålltider

Insläpp: 17.00
Konsertstart: 19.30

Mat och dryck

På Mosebacketerrassen finns alla möjligheter att släcka törsten och stilla hungern. Vi har flera barer och mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden och på menyerna. Hämta sen din beställning i det öppna köket inne i Mosebacke Etablissement. 

Det praktiska

Konserten spelas utomhus under bar himmel så klä er efter väder. Inga paraplyer är tillåtna eftersom det skymmer sikten för andra konsertbesökare. Det är inte heller tillåtet att ta med väskor (läs mer längre ner), pallar, stolar, flaskor, egen mat och dryck. Under konserten får tyvärr inte husdjur vara på plats pga ljudvolym och utrymme. Stående konsert. 

Väskpolicy

Vi följer Polismyndighetens rekommendationer och konserten har totalt väskförbud. Förbudet gäller alla väskor oavsett storlek - även mindre handväskor, tygkassar, plastpåsar etc.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
460 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.