The Wannadies
Datum
7 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

The Wannadies är tillbaka och nu väntar en stor sommarturné med turnéfinal på klassiska Mosebacketerrassen. För det är det det handlar om, att möta publiken. Mer än att återförenas. Ett band som The Wannadies går nämligen inte att splittra hur som helst då de är lika mycket en familj som ett band. De senaste 20 åren har de mest varit det förstnämnda. Nu är det också ett band igen.

The Wannadies är den legendariska Skellefteå-gruppen som slog igenom på 90-talet som ett av de främsta namnen i den svenska indievågen. Med hits som ”My Hometown”, ”You and Me Song”, ”Shorty” och ”Hit" nådde bandet långt utanför Sveriges gränser och gjorde stor succé i både Storbritannien och Japan. Bandets mest igenkända låt är ”You and Me Song” som har förekommit på såväl soundtracket till Baz Luhrmanns Romeo + Juliet som i en rad reklamfilmer och hembygdshymnen ”My Hometown” har tidigare tolkats av bland annat Annika Norlin.

Under hösten 2023 medverkade frontpersonen Pär Wiksten från The Wannadies i TV4:s Så mycket bättre och svenska folket tog den charmiga och känslosamma sångaren till sina hjärtan.

Datum & tider

  • Lördag7 september 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
7 september 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Hålltider

Insläpp: 17.00
Konsertstart: 19.30

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer. Mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
495 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.