Paul Taylor
Datum
4 oktober 2024

Åldersgräns18 år (13 år i målsmans sällskap)

ScenStora Scen

Paul Taylor är en engelsk komiker som flyttade till Paris 2009 och började med stand-up comedy 2013. Han är känd i Frankrike för sina TV-serier på Canal+, inklusive "What the Fuck France," "What's Up France?" och "Stereotrip." Taylor gjorde sin scendebut med showen "#Franglais" (2016–2019). Han spelade sin andra show, "So British (ou presque)," från 2019 till juni 2022. 

Datum & tider

  • Fredag4 oktober 2024
    19:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
4 oktober 2024

Åldersgräns18 år (13 år i målsmans sällskap)

ScenStora Scen

Hålltider

Dörrar: 17:00
Showstart: 19:00

Mat och dryck

Inled gärna kvällen med något gott att äta eller dricka i Foajébaren eller Mosebacke Etablissement. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom QR-koden som finns på borden och menyn. 

Tips! Det går bra att ta med dryck in till salongen.

 

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
250 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.